Inleiding

Uw privacy is belangrijk voor de natuur in Palma we erkennen dat wanneer u ervoor kiest om ons informatie over uzelf te verstrekken, u ons vertrouwt om op een verantwoorde manier te handelen. Deze informatie helpt ons uw winkelervaring te verbeteren met betere content en services. Dit beleid vertelt u over de informatieverzameling en verspreiding die wij uitvoeren. Naarmate we blijven groeien, kan dit beleid veranderen, dus kijk regelmatig terug voor updates.

Palma nature hecht veel belang aan uw privacy. Na de algemene verordening gegevensbescherming (AVG, 25/05/2018) beschrijven we hoe potentiële gegevens worden verzameld en verwerkt met behulp van deze website.

DE INFORMATIE DIE WE VERZAMELEN

We houden automatisch informatie bij over het gebruik van de service. Deze informatie kan onder andere de URL-tracking informatie bevatten, welke browser de gebruiker gebruikt, het IP-adres van de gebruiker en de pagina’s die door een gebruiker worden bekeken en selecties of andere acties die op de service zijn uitgevoerd.

We verzamelen ook informatie over uw winkelvoorkeuren. We kunnen informatie die is verzonden of gepost op de service opslaan. We kunnen bijvoorbeeld berichten opslaan die zijn Gepost in onze chat rooms of andere bericht gebieden of feedback die voor andere gebruikers is achtergelaten. We kunnen correspondentie verzamelen, zoals e-mails of brieven, die naar ons worden verzonden. We kunnen Gebruikersreacties verzamelen voor online polls, advertenties, enquêtes, elektronische nieuwsbrieven en vragenlijsten.

VERWIJDEREN VAN INFORMATIE EN RECORDS

Hoewel Palma nature informatie kan bijhouden en opslaan, is Palma nature niet verplicht om dit te doen en kan het alle informatie en registraties te allen tijde geheel of gedeeltelijk verwijderen.

WAAR WE DE INFORMATIE VOOR GEBRUIKEN:

We gebruiken de demografische informatie om uw gebruikerservaring te verbeteren door onder andere content te leveren die relevant is voor uw interesses. We kunnen de contactgegevens die u ons verstrekt gebruiken om u op de hoogte te stellen van nieuwe diensten of speciale aanbiedingen die wij aanbieden, om productgerelateerde informatie aan u te distribueren of om enquêtes of andere soortgelijke activiteiten uit te voeren. Wanneer u zich bij ons registreert, u ervoor kiezen om u af te melden voor het ontvangen van deze kennisgevingen of mailings van Palma nature op het moment van registratie.

Palma nature verkoopt of huurt op dit moment geen persoonlijke informatie over haar klanten aan derden. Deze informatie is alleen geaggregeerde gegevens (zoals statistieken), en bevat geen persoonlijk identificeerbare informatie op welke manier dan ook.

Palma nature streeft ernaar om de persoonlijk identificeerbare informatie van de gebruikers te beschermen.
Palma nature kan de persoonlijk identificeerbare informatie alleen bekendmaken op:
A. toestemming van de gebruiker om dit te doen
B. de verstrekking van de gevraagde dienst vereist
C. vereisten om te voldoen aan het toepasselijk recht
D. mogelijkheid om waarde toe te voegen aan de gebruiker

Houd er rekening mee dat Palma nature persoonlijk identificeerbare informatie over haar klanten kan verkopen, delen of overdragen met een opvolger in belang (bijvoorbeeld als het bedrijf wordt verkocht aan een derde partij). Daarnaast kan Palma nature in bepaalde gevallen verplicht zijn om uw persoonlijk identificeerbare informatie bekend te maken wanneer de wet dit vereist, of in antwoord op een vraag door wetshandhavingsinstanties in verband met een strafrechtelijk onderzoek, of civiele of administratieve autoriteiten in verband met een civielrechtelijk of administratief onderzoek dat in behandeling is.

Veiligheid

Palma nature heeft veiligheidsmaatregelen getroffen om te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging van de informatie die onder onze controle staat. Wij beschermen de beveiligde delen van onze site met een firewall. Hoewel, de site is volledig virusvrij, de gebruiker wordt geadviseerd om gebruik te maken van virusscans voor extra veiligheid, als Palma natuur is niet aansprakelijk voor een virus opgepikt op het moment van verzending.

KEUZE/OPT-OUT

Palma Nature biedt gebruikers de mogelijkheid om zich af te melden voor het ontvangen van communicatie van ons en onze partners bij de registratie. Als u later besluit om u af te melden, u contact met ons opnemen door e-mail te sturen naar info@naturiac.com

ALGEMENE INFORMATIE

Houd er rekening mee dat Palma nature zijn best doet om gegevens te verzamelen van de meest authentieke bron. Echter, in elk stadium, Palma natuur is niet aansprakelijk voor enig verlies, monetair of anderszins, als gevolg van het gebruik van hun gegevens.

Vragen

Als u vragen heeft over dit privacy statement, u ons mailen op info@naturiac.com